Andras írta:Annyiban viszont árnyalnám a képet, hogy a küldetés, és otrom paklikkal szemben támasztott kihívások is változnak, és időről időre máshogy kell ezekkel megbírkózni. Szóval szerintem a küldetés és ostrompaklikkal való játék sem nyújt mindig ugyanolyan élményt, mint az előző években. Számomra legalábbis van benne változás abban ahogy tavaly manővereztem, mint ahogy idén. Persze a különböző kihívások felállításában az alternatív győzelmet szolgáltató lapoknak komoly szerepük van.
LordTyuk írta:Mert a kettőnek semmi köze egymáshoz egyelőre, András csak azt írta, hogy a fórumossal be tudsz lépni, azt nem, hogy ne tudnád újraregelni. A kettő külön van tárolva, így semmilyen adatodat nem módosította, nem kell ezen aggódnod, csak értelmezd jól a mondatot ;)
EwiL írta:Andras írta:Nem kell külön regelni, a fórumos neved és jelszavad használja. A hibaüzenetet továbbítottam.
Akkor miért tudtam EwiLt újra beregelni? Nem is említett a regisztráció során semmi olyasmit, h tán nem kéne, mert már van fórumosom... :S
Még jó, hogy a fórumon használt jelszavam nem írta felül :S
Andras írta:Nem kell külön regelni, a fórumos neved és jelszavad használja. A hibaüzenetet továbbítottam.
Ohyner írta:Üdv!
Igyekeztem egy olyan megoldást ami mind nektek, mind játékosoknak jó, ezért is írtam, ha kevés a 2 pont plusz versenyenként akkor 3 is lehet. Ha nem tartjátok jónak elfogadom, csak gondoltam erre a részletre is felhívom a figyelmeteket.
Fatal error: Call to undefined method stdClass::save() in /srv/silihosthu/ketmagus.hu/httpdocs/clickngoo/modules/user/models/Users/DAO.php on line 37
cobin írta:Fuu, most néztem, hogy már van karakterlap.
Nagyon feelingesnek/ötletesnek tartom. Grat.
Esetleg, ha Tyuk nagyon unatkozik, akkor lehetne még képzettséglista, esetleg jellem kiválasztása. :D
Ohyner írta:Üdv!
András szerintem elsiklottál afelett, hogy attól a két verseny utáni versenyekért is járna pont, csak nem a pontszámítási rendszer alapján, hanem egy fix pont mondjuk kettő de ha kevesled akkor három.
Ohyner írta:Elsőként gratulálok a facebookos oldalhoz, szerintem jó lett.
Ohyner írta:Másodsorban pedig, van egy ötletem a jövőévi pontszámításra, mert úgy gondolom, az a legjobb nekünk játékosoknak is és a KM-nek is ha minél többen elégedettek.
Ohyner írta:Tehát havi két versenyért járna a mostanihoz hasonló pont, a hónapban a legjobbért és legrosszabbért.
Ohyner írta:Viszont, arra szeretnélek megkérni titeket, hogy a döntetlent ne vegyétek egy kalap alá a vereséggel. Abban egyetértek, hogy nem lenne szerencsés 1-2-3 pontra beállítani a nyert döntetlen vesztes meccsek pontját, mert így a vesztes és nyertes meccsek között nagy lenne éves szinten nézve a különbség, de ha másfél pontot jelentene a döntetlen, szerintem optimális lenne.
Ohyner írta:Remélem tudtam segíteni, és használható az ötletem.
Ohyner írta:András!
Elsőként gratulálok a facebookos oldalhoz, szerintem jó lett. Azt szeretném megkérdezni, hogy jól értelmeztem e a játékot, és a képekhez kell commentet írni? Írtam már párhoz, azok szabályosak?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég