Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

2014-07-27 Nyíregyháza

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Amikor nyersz, legyen legalább egy kalandozód a múltban, mélységben, jelenben és a külső síkon is.

Helyszín: Művelődési központ 1. emelet
Kezdés: 11:00
Nevezés: 800

Minden nevező után 1 pakli kerül a díjalapba, amit a verseny végén a helyezés sorrendjében széthúzunk.

2014-07-27 Miskolc - Bary

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Hajts végre sikeres sorelhagyó manővert úgy, hogy a csapatodba minél több kalandozó legyen (ketten kapja a plusz pontokat)

Miskolci verseny:

A verseny időpontja: 2014.07.27. (vasárnap)
Kezdés: 10:00
Formátum: Hagyományos
Helyszín: Szinvapark

Küldetés:
Hajts végre sikeres sorelhagyó manővert úgy, hogy a csapatodba minél több kalandozó legyen (ketten kapja a plusz pontokat)

2014-07-29 Pécs - Pláza

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Irányíts minél több különböző szövetségest! A két legtöbbet irányító játékos közt kerülnek a küldetéspontok felosztásra.

Időpont: 2014. Július 27. vasárnap Helyszín: Pécs Plaza (Megyeri út 76.)Nevezési díj: 800Ft/főDíjazás: Az első helyezett egy verseny győztes kártyalapot nyer (Égi Béke). A 2.-4. helyezettek egy-egy korábbi ultra-egyedi kártyalapot nyernek.Minden résztvevő egy-egy ultra-ritka kártyalapot kap (Megelőző támadás).Minden játékos után egy-egy Ősök Ébredése kiegészítő kerül a nyereményalapba.Formátum: HagyományosSzabályok: A versenyen a meghirdetett versenyszervezési alapelvek, szabályok és erraták érvényesek. (www.ketmagus.hu)Tiltott lapok: Ricco, Sigranomói Egyetem Könyvtára, Új játékos beszervezése, Ranagol-paplovag, Talavrai csodaműves, Kötések oldása, Huri.Korlátozott lapok (max. 1db/pakli): Az összes aranyszélű lap. Info: Kovács Zsolt 20/393-7213, ursaraven@t-online.hu Találkozás: 9 30-kor a bejárat előtt! Kezdés 10 00-kor.

2014-08-01 Cantina - Enriquel

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Játssz ki minél több lapot (szabályosan), az MP sorrendtől függetlenül(Minimum 6). A két legtöbbet kijátszó játékos kapja az extra pontokat.

Hagyományos verseny a Cantina klubban!

Dátum: 2014. augusztus 1. péntek.
Nevezés: 18:00 - 18:30
Kezdés: 18:30 pontosan!
Nevezési díj: 1300.-
Díjazás: Mindenki kap egy havi ultrát. Mindenki draftol a helyezés sorrendjében egy bontott csomagot. Minden 2 nevező után +1 csomag kerül a díjalapba. A plusz csomagokat a TOP helyezettek között osztjuk el. 1 csomagot nyer az extra csomagokból a quest leggyorsabb/legjobb teljesítője.

Tovább a teljes versenynaptárhoz

Reklámozott versenyek
Üdvözöllek Kalandozó a KIVÁLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. kártyajáték hivatalos honlapján. Ez a kártyajáték egy magyar gyűjtögetős stratégiai kártyajáték, mely immár 17 éve töretlen népszerűségnek örvend.
Új érdeklődőként a Kártyajáték ismertető fül alatti cikkeket ajánlom figyelmedbe!

Szeptember győztese

Hírek -
Mindig öröm bejelenteni egy győztest. A győzelem megbecsülést, és rátermettséget bizonyít. Nincs ez másként sem a versenybeszámoló pályázat esetében sem.

Mint azt a "Jutalmazzuk a versenybeszámolókat" című cikkben bejelentettük, idézem:
"A hónap végén az a helyszín nyer, amelyik helyszínhez tartozó beszámolók aratták a legnagyobb tetszést, azaz amelyek a legtöbb a legtöbb "like"-ot kapták."

A szeptember hónapban a győztes Nyíregyháza, a "Csatlakozz hozzám halhatatlan trónomon" címő cikkel. Ha még nem olvastad a cikket, akkor javaslom kattints a cikk címére, megér egy olvasást!

Gratulálok a győztesnek! A következő Nyíregyházi versenyen minden induló plusz 1 ultra lapot kap a nevezéskor.

A Két Mágus kft csapata