2014-04-26 Nagyverseny - Két Mágus

Formátum: Bontott

Küldetés: Minél több alapszint-jelző irányítása. (A 4 legmagasabb kapja a pontokat.)

Ősök ébredése bontott paklis verseny.Helyszín: Budapest, Fanyűvő étterem (Dózsa György úti 3-as metró megállónál). Térkép:http://www.fanyuvo.hu/index.php?pgid=16 Nevezés 9:30-tól, asztalokhoz ültetés 10:30-kor. Draft + Regisztráció: 60 perc.A részvételi díj 9:30-tól 10.00-ig: 6.000,-Ft. 10.00-tól 10.30-ig 6500, -Ft. (Amennyiben már egyértelműen ott állsz a Sorban 10 órakor, akkor érvényes rád is a 6000 Ft-os ár. Továbbá 10.30 után a vásárlási szándékú plusz nevezés 6000 Ft-ba kerül.) A későktól befolyt 500 Ft-okat kiegészítőkre váltjuk, és kisorsoljuk a verseny során.Versenyszorzó: 4-szeres.A verseny formátuma: BONTOTT PAKLIS VERSENY (Ősök Ébredése kiegészítőből, 40 lapos minimális paklimérettel.) Minden nevező kap 6db Ősök Ébredése kiegészítő paklit. (Erioni falat nem lehet használni, kezdő toronyszintek az alábbiak is lehetnek: Áldozóterem, Argureni bálterem, Critai tábla, Darton-szentély, Istálló, Kláncsarnok, Kriptaterem, Pantheon, Tenyészverem, Tükrök terme.) A nevezésért cserébe még kapod:Minden nevező kap egy db. adott havi UR lapot. (Domvik akarata)Minden nevező kap 3db. Idők Tengere Bontott paklis verseny SZUE lapot. (Elveszett portyázó)Minden nevező kap egy Khatif Kiáltót. Továbbá minden nevező kap egyszeri kedvezményt, mely szerint ha az első forduló után vesz újabb 4000Ft-ért vásárol, akkor kap 1 Khatif kiáltót. Amennyiben 20000 Ft felett vásárolsz aznap, akkor a 4 Khatif kiáltó helyett választhatsz 1 Mugaffe kereskedőházat, vagy 1 Vadon menyasszonyát.A verseny 6 fordulós svájci rendszerben zajlik. (Akkor is, ha 64-nél több résztvevő lesz.) Díjak:1. helyezés: 30 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)2. helyezés: 20 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)3. helyezés: 10 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)4. helyezés: 6 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)5-8. helyezés: 3 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)9-16. helyezés: 2 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)17-32. helyezés: 1 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)Amennyiben a 6 forduló után több 18 pontos játékos van, akkor mindannyian 30 csomagot kapnak! A verseny győztese versenygyőztes lapot (Ezüstlunír rúnakard) nyer! A verseny végén felbontunk kiegészítőket, melyeket a helyezés sorrendjében húzzák szét a nem díjazott versenyzők.Verseny küldetése: Minél több alapszint-jelző irányítása. (A 4 legmagasabb kapja a pontokat.)Gyertek el minél többen, mert tudjátok: SENKI SEM MEGY HAZA ÜRES KÉZZEL!!!A versenyen 10% kedvezménnyel áruljuk paklijainkat,5.000,- forintonként pedig jár egy különleges lap.

2014-05-24 Nagyverseny - Két Mágus

Formátum: Draft

Küldetés: Később

Később

Tovább a teljes versenynaptárhoz

Reklámozott versenyek

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Regisztráció

Üdvözöllek Kalandozó a KIVÁLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. kártyajáték hivatalos honlapján. Ez a kártyajáték egy magyar gyűjtögetős stratégiai kártyajáték, mely immár 17 éve töretlen népszerűségnek örvend.
Új érdeklődőként a Kártyajáték ismertető fül alatti cikkeket ajánlom figyelmedbe!

Szeptember győztese

Hírek -
Mindig öröm bejelenteni egy győztest. A győzelem megbecsülést, és rátermettséget bizonyít. Nincs ez másként sem a versenybeszámoló pályázat esetében sem.

Mint azt a "Jutalmazzuk a versenybeszámolókat" című cikkben bejelentettük, idézem:
"A hónap végén az a helyszín nyer, amelyik helyszínhez tartozó beszámolók aratták a legnagyobb tetszést, azaz amelyek a legtöbb a legtöbb "like"-ot kapták."

A szeptember hónapban a győztes Nyíregyháza, a "Csatlakozz hozzám halhatatlan trónomon" címő cikkel. Ha még nem olvastad a cikket, akkor javaslom kattints a cikk címére, megér egy olvasást!

Gratulálok a győztesnek! A következő Nyíregyházi versenyen minden induló plusz 1 ultra lapot kap a nevezéskor.

A Két Mágus kft csapata